Skip links

Κι άλλες Βραβεύσεις για τη Dingo Marketing Team

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε δύο ακόμα βραβεύσεις σχετικές με project και εφαρμογές της εταιρίας μας. Η βραβεύσεις προέρχονται από τα  «Tourism Awards 2020», τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και αφορούν σε:

  • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Τεχνολογία» για το λογισμικό «Moses». Το λογισμικό σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την απόδοση online και offline καμπανιών marketing επιχειρήσεων σε σχέση με το budget προκειμένου να μειώνεται το κόστος και να αυξάνεται η απόδοση μιας καμπάνιας.
  • Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Τουρισμός» για τη διεθνή καμπάνια προβολής του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ως εταιρία που εστιαζόμαστε στο digital strategy και στο sustainable growth είμαστε σχεδόν “υποχρεωμένοι” να προτρέχουμε στις γνώσεις και στις εξελίξεις ώστε να είμαστε σε θέση να συμβουλέψουμε τους πελάτες μας, όχι για αυτό που συμβαίνει σήμερα, αλλά για αυτό που θα συμβαίνει σε τρία χρόνια από τώρα.
Με τις δύο παραπάνω βραβεύσεις, επιβεβαιώνουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας ως μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις καινοτομίας και ψηφιακής στρατηγικής στο Νότιο Αιγαίο αλλά και στην Ελλάδα, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και η Ρόδος, το «ακρωτήρι της Ελλάδας», μπορεί να αποτελέσει τόπο τεχνολογικής και ψηφιακής καινοτομίας. Τα βραβεία αποτελούν για εμάς απλώς και μόνο KPIs, για το ότι βρισκόμαστε στο σωστό πλαίσιο ανάπτυξης και καινοτομίας.
Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι η Dingo Marketing Team έχει λάβει μέχρι σήμερα εννέα διεθνή και ελληνικά βραβεία και πιο συγκεκριμένα: 6 βραβεία από τα «Tourism Awards», 2 διεθνή βραβεία από τα «Communicator Awards» και ένα διεθνές βραβείο από τα «W3 Awards». Παράλληλά,  είναι μέλος του ΣΕΤΕ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τεχνολογίας & Τουρισμού, Google Partner και Yandex Partner.
 

 

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag