Copy
Tijd voor reclame inspiratie
View this email in your browser

Goeiemoggel,


Da's wat. Drie keer knipperen en de zomer is alweer voorbij. Que pasa? Ons team ging internationaal: van Colombia tot Ibiza tot het subtropische eiland Texel. Verder hebben we fresh meat: Sid, Lisanne's nieuwe creatieve maat, Monique, onze nieuwe visuele gymnist. Ook heel leuk: Baba heeft een prachtig nichtje gekregen en we hebben zes nieuwe kamerplanten erbij. Onze klanten zitten ook niet stil. Daar hieronder meer over. Het was ons wederom een genoegen! 

In a while crocodile,
Hammerfest


PS uit·schrij·ven (schreef uit, heeft uitgeschreven)
1 schrappen: zich laten uitschrijven als lid
De reddertjes
In 2017 kregen we de kans om een online community op poten te zetten voor WNF: Ocean Witness. Lang verhaal kort: Ocean Witness is een spotlight op alledaagse helden die zich inzetten voor (het behoud van) onze oceanen. Het loopt als een speer –faith in humanity restored – daarom mogen we volgende week naar Portugal om het inspirerende verhaal van Ocean Witness Miguel vast te leggen. Geregisseerd door Raoul Oei, geproduceerd door onze very own productietak Aurora. Daar vertellen we later meer over. 
Feestje, ditje, datje
Oke, oke, we zijn misschien een social bureau, maar we laten onze creatieve magie laten beperken tot het wereldwijde web. Als kers op de podcast-taart, organiseerden we voor America Today The Inspiration Party: Youandi zong als een engel, goodies werden rondgestrooid, prijzen werden gewonnen en inspirerende workshops werden gegeven. Aan iedereen die de handjes uit de mouwen stak: dank! We hebben geweldige noten. Wij gaan nu 'ff doorbuffelen voor de campagne in 2019. #subtielescoop.
Daar is 'ie dan
Ja hoor, bloed, zweet en tranen vloeiden. Apetrots zijn we op de brandvideo voor De Nijs. Wij mochten ook even meebouwen aan de toekomst, letterlijk. De recruitmentcampagne gaat nu live en zal een aantal maanden draaien. Props aan Vigics!
Hokjesdenken
Stel je eens voor: Facebook ontwikkelt een systeem dat jou aan de hand van foto's categoriseert voor merken, bijvoorbeeld op kledingstijl. Nou, je raadt het: that time has come. Draag jij vaak jeans? Dan kunnen denimmerken jou nu gaan targeten. Hou jij van zwarte kleding? Dan krijg je zwarte outfits te zien. Het etische vraagstuk hierbij is natuurlijk: wat betekent dit voor onze privacy? Dat moet nog blijken. Wij zijn benieuwd of het ook daadwerkelijk werkt. Testing, testing.
Fresh meat
Jawel, de geruchten zijn waar: we hebben een Rotterdammer in ons midden.  Het is Sid! Eindelijk een mede-Feyenoorder voor Lisanne. Sid en Lisanne vormen vanaf nu het creatieve duo van de toko. Monique is onze nieuwe visuele tovenaar, zij maakt saaie dingen niet-saai. Ze verhuisde vanuit het Zuiden naar Amsterdam om bij ons te stageren. Hoe leuk is dat? Welkom topperts. Zeg hoi pipeloi tegen Sid en Monique. Ook nieuw op de versafdeling: Guy schrijft iedere maand een column in Fonk Magazine, kijk maar hier

Dag dilemma 

Of je moet je eerstvolgende getagde foto op je rug laten tattoëren,
of je krijgt iedere keer als je telefoon afgaat een keiharde okkernoot op je hoofd.
Wil jij (iets weten over de) social media magie van Hammerfest?
Of zomaar even zin om lekker te babbelen met Guy? Mag altijd.
Bel +316 13 84 97 47 of mail.
Copyright © 2018 Hammerfest.


Heb jij deze mail doorgestuurd gekregen en wil je je aanmelden? Klik