Monden İstanbul, Geleneksel Türk Sanatına Modern Bir Yorum Katıyor

/ / Manifesto Blog

Koleksiyonlarında oryantalist formlarla güncel tasarım çizgilerini birleştiren Monden İstanbul, İstanbul’dan aldığı ilhamıyla çok kültürlü bir yaşamı temsil eden geleneksel çizgilerle oluşturduğu yeni sunumluk ve dekorasyon ürünleriyle göz dolduruyor.

Hülya Gür imzası taşıyan Monden İstanbul, doğunun gösterişli, parlak, gizemli dünyasıyla Batı’nın yenilikçi, yaratıcı ve enerjik bakış açısını birleştiren bir dekorasyon markası olarak geçmişten bugüne, yerelden evrensele uzanan bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Ağırlama Sanatının Derin Yolculuğu

Geçmişten gelen değerlere, modern bir yorum katarak sanatsal dokunuşlar yapan Monden İstanbul, çıkarttığı her ürün ile fark yaratıyor. Geometrik desenlerle oluşturduğu sunum tabağı ile tepsi ürünlerini pirinç ve mermer seçeneğiyle sunuyor.

Monden İstanbul’un sehpa, yemek masası ve sandalye tasarımlarının yer aldığı mobilya koleksiyonları Bretz mağazalarından, sunumluk ve sofra aksesuarlarından oluşan ürünleriise Hiref mağazalarından ve aynı zamanda www.mondenistanbul.com adresinden satın alınabiliyor.