Haral Design, Kaftan ve Şapkaları ile Farklı Bir Tarz Yaratıyor

/ / Manifesto Blog

İlhamını bu şehrin yüzyıllara dayanan çok kültürlü, renkli ve büyülü atmosferinden alan Haral Design, ikat kumaştan tasarladığı kaftanları ve detaylarla zenginleştirilmiş şapkalarıyla moda dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Yaşamın her alanında kullanılan nesnelerin pek çok emekle üretildiği, her detayda ince bir özenin saklandığı geçmişin parçalarını günümüze kazandıran Haral Design, her biri el emeği tasarımlarıyla geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Geleneksel ve Modern Bir Arada

Kendine has tarzıyla el yapımı tasarımlar sunan Haral Desing, önce boyanan daha sonra elde dokunan çok özel bir kumaş olan ipek ikat kumaştan tasarladığı kaftanları ile ilgi topluyor. Her biri el yapımı olan kaftanların bazılarında kristal taşlar, ipek ibrişim iplikler ve el işi motifler kullanılıyor. Taşıyan kişiye göre her ortamda kullanılabilir olması özelliğiyle dikkat çeken Haral Kaftanlar; ister bir akşam yemeğinde, ister bir gala gecesinde, ister özel bir davette, ister evde tek başına şıklık isteyenler için sunduğu opsiyon ile fark yaratıyor.   

Her zaman kalitesini hissettiren tasarımlar sunan Haral Design, el işi motiflerle özel tasarladığı nakış detaylı, rahat ve şık şapkalarıyla moda dünyasına geleneksel dokunuş yapıyor. Günlük kullanıma uygun olarak hazırlanan, özel işlenmiş desenleriyle kalitesini yansıtan ve her biri el yapımı olan şapkalar birçok farklı renk alternatifi ile sunuluyor.

Kişiye özel, tek ve benzersiz tasarımlarıyla, geçmişin parçalarına hayat veren Haral Design’ın koleksiyonunda yer alan ürünlere Göcek Körfezi’nde misafirlerini ağırlayan Adaia Göcek’in içerisindeki butikten, Brandroom ve Hiref mağazalarından, Four Seasons Hotel Sultanahmet içerisindeki vitrinden, House of Medusa’da yer alan atölyeden ve www.haraldesign.com adresinden ulaşılabiliyor.