Driving Growth through RevOps and Inbound Excellence

Καλωσόρισες στην Viral Growth EU, όπου οι Λειτουργίες εσόδων RevOps και οι Inbound Μεθοδολογίες συγκλίνουν για να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Γιατί εμάς;

Στην Viral Growth EU συγκεντρώνουμε τη δύναμη των Λειτουργιών εσόδων (RevOps), του Inbound Marketing και των Inbound Πωλήσεων, για να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αυξάνετε τα έσοδα. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός και η τεχνογνωσία μας, δίνει στην επιχείρησή σου τη δυνατότητα να:

Viral-Growth-EU-Consulting-and-Strategy-services

Εκπαίδευση και αξιολόγηση ομάδων υψηλής απόδοσης RevOps

Ξεκλείδωσε τη δύναμη των RevOps για τη βελτιστοποίηση των ροών εσόδων και την προώθηση της συνεργατικής ανάπτυξης.

Σμβουλευτική και Στρατηγική

Χρειάζεσαι έναν οδικό χάρτη προς την επιτυχία; Οι ειδικοί μας σύμβουλοι συνεργάζονται στενά μαζί σου για να αναπτύξουν στρατηγικές που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους και τους πόρους σου, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα στην ανάπτυξή σου.

Αν Αυτό Που Χρειάζεσαι Είναι να..

Τότε Βρίσκεσαι στην Κατάλληλη Ιστοσελίδα!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Κατέβασε την Ολοκληρωμένη Πρότασης Συνεργασίας Παροχής Υπηρεσιών Financial, Marketing, Sales & Training

Τα ισχυρά Brands δεν δημιουργούνται από τύχη. Είναι στρατηγικά σχεδιασμένα..

Τι Θα Πάρεις Από Την Viral Growth

ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ FLAT ΧΡΕΩΣΗ

Financial, Marketing, Sales & Training

Έχεις το σωστό Mindset! Έχεις τις σωστές Μεθόδους!

Έχουμε τα σωστά εργαλεία, τις τεχνικές και τις επικοινωνιακές δεξιότητες για να πάμε την επιχείρησή σου στο επόμενο στάδιο!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Financial, Marketing, Sales & Training

Viral Growth Daily

Υπολογισμός-Λειτουργικού-Προϋπολογισμού-viral-growth-eu
Financial
Spyros

Υπολογισμός Λειτουργικού Προϋπολογισμού

Ο υπολογισμός του λειτουργικού προϋπολογισμού για την επιχείρησή σου περιλαμβάνει την εκτίμηση του κόστους και των εσόδων που σχετίζονται με τις καθημερινές σου δραστηριότητες για

Read More »
RevOps-Revenue-Operations-Viral-Growth-Spyros-Kollas
Marketing
Spyros

RevOps – Revenue Operations

Τα RevOps (Revenue Operations) είναι σημαντικά για εταιρείες διαφόρων κλάδων. Αφορούν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν να ευθυγραμμίσουν τις λειτουργίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και της

Read More »

Frequently Asked Questions

Γρήγορη απάντηση: Σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κουραστεί να να ανησυχούν για τα δημιουργικά / τεχνολογικά καθήκοντα που τους επιβραδύνουν ΚΑΙ που αντιλαμβάνονται πως στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους ανάπτυξης πρέπει να είναι η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες τους, οι οποίοι ”ανταλλάζουν” τα χρήματά τους για τον τρόπο που οι επιχειρήσεις τους υπάρχουν στην ζωή και την καθημερινότητά τους!

Μετά από αρκετά χρόνια παροχής οικονομικών λύσεων, σχεδιασμού ιστοσελίδων, μάρκετινγκ, πωλήσεων και branding, διαπιστώσαμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν σημαντικές απογοητεύσεις όταν έπρεπε να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες και “γκουρού” για τα θέματα που δεν καλύπτονται ενδοεταιρικά. Αποτέλεσμα τα πράγματα να χειροτερεύουν αναγκάζοντάς τους να κατασπαταλούν χρόνο και χρήματα σε θέματα που δεν άπτονταν των γνώσεων, των ικανοτήτων και των καθηκόντων τους, με τους πληρωμένους ”γκουρού” απ την άλλη, να αδιαφορούν για την επιχείρησή τους! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την Viral Growth. Για να έχεις την δική σου προσωπική ομάδα ανθρώπων επαγγελματιών που παίρνουν την επιχειρηματική σου δραστηριότητα το ίδιο σοβαρά μ εσένα!

Αν ψάχνεις για υπηρεσίες “a la carte” αντί για το ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ, υπάρχει τρόπος. Απλά επικοινώνησε μαζί μας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ 
Τουλάχιστον έτσι μας αρέσει να την ονομάζουμε :). Θα έχεις μία αποκλειστική ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών που είναι καλά ενημερωμένοι σχετικά με τις τρέχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητές σου και δουλεύουν πάνω σε αυτές από μήνα σε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για εσένα, αλλά εφαρμόζουμε αυτοματοποιημένους στρατηγικούς τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο ακόμα και όταν κοιμάσαι.

ADVANCED ANALYTICS
Δεν μπορείς να έχεις μία αποτελεσματική στρατηγική αν δεν έχεις τα σωστά δεδομένα. Όχι μόνο παρακολουθούμε τα δεδομένα και την εμπειρία των χρηστών, αλλά σε βοηθάμε να το καταλάβεις επίσης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία όπως το Google Analytics, τη χαρτογράφηση θερμότητας (Heatmaps – Scrollmaps), την καταγραφή οθόνης επισκέπτη (video recordings), κλπ.

CREATIVE PERKS
Θα έχεις πρόσβαση σε εργαλεία και υπηρεσίες δημιουργικού μάρκετινγκ αξίας άνω των 20.000 ευρώ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Εργαλεία όπως προγραμματισμός κοινωνικών μέσων, πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προηγμένη ανίχνευση συνδέσμων, δωρεάν στοκ φωτογραφιών, επεξεργασία φωτογραφιών, ζωντανή συνομιλία στο διαδίκτυο, πρότυπα σελίδων προσγείωσης,  προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων πώλησης, πρόσθετα WordPress plugins και πολλά άλλα. Προσθέτουμε συνεχώς περισσότερα εργαλεία και πόρους στη ”βιβλιοθήκη” Creative PERKS. Όλοι οι οργανισμοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρεώνουν επιπλέον για αυτά. Εμείς σου τα παρέχουμε εντελώς δωρεάν χωρίς να έχουμε καμία επιπλέον οικονομική απαίτηση ή όφελος.

Θα έχουμε τηλεφωική επικοινωνία για να γνωρίσουμε εσένα και την επιχείρησή σου και για να δούμε με σαφήνεια και ακεραιότητα αν και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης θα συζητήσουμε την τρέχουσα κατάσταση και παρουσία σου εντός και εκτός διαδικτύου, τη στρατηγική και τον προϋπολογισμό σου. Στη συνέχεια θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο την επιχείρησή σου. Μετά την την τηλεφωνική επικοινωνία θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός δύο εργάσιμων ημερών με την πρόταση και την οικονομική μας προσφορά.

Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προϋπολογισμό. Αρκεί να έχεις. 
Σε διαφορετική περίπτωση η βοήθεια του Viral Growth Financial Department είναι αυτό απ’ το οποίο χρειάζεται να ξεκινήσεις!

Η Viral Growth έχει μια μηνιαία δομή μέλους όπου θα χρεώνεσαι είτε σε μηνιαία είτε σε εβδομαδιαία βάση (επιλογή σου). Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σου είναι μοναδική, επομένως η τιμολογιακή μας πολιτική γίνεται εξατομικευμένη για τις προσωπικές σου ανάγκες. Δεν είσαι κλειδωμένος με συμβάσεις.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεργασία μας θα εργάζεστε one-to-one με τον Project Manager που θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες που εκτελούνται.

Έχουμε διαπιστώσει ότι τα πράγματα μπλέκονται και χάνονται με τα email. Γι ‘αυτό χρησιμοποιούμε ένα ζωντανό σύστημα συνομιλιών στο οποίο θα έχεις πρόσβαση από τον υπολογιστή και το κινητό σου τηλέφωνο. Αυτό επιτρέπει ταχύτερους χρόνους απόκρισης και λιγότερη σύγχυση από τα μακροσκελή email. Έχουμε επίσης ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης εργασιών που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε on the fly. Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούμε συχνά είναι η κοινή χρήση οθόνης και τα εξατομικευμένα βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς on the fly. Ωστόσο, εάν προτιμάς να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς email κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.

Μπορείς επίσης να προγραμματίσεις μια τηλεδιάσκεψη μαζί μας άμεσα ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε συνήθως άμεσα διαθέσιμοι μεταξύ 10:00 – 180:00 (ώρα Αθήνας).

Δεν Υπάρχει Τίποτα Καλύτερο Εκεί Έξω

Αν έχεις ψάξει...Το γνωρίζεις ήδη

Αν δεν έχεις ψάξει...Κράτα το λόγο μας

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ