Copy
Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Bekijk hem in je browser.
SEPTEMBER 2016

De afgelopen maanden werkten we hard voor o.a. Let it Grow, Foam Magazine en onze nieuwe klant Diversion. De laatste weken stonden voornamelijk in het teken van belangrijke mijlpalen voor ons bureau.
 


NIEUWS

Vijfde editie van Unseen

In de afgelopen jaren is Unseen uitgegroeid tot een begrip in de internationale fotografiewereld en we worden elk jaar groter. Sinds de eerste editie in 2012 vertoonde Unseen het werk van maar liefst 600 talenten en trok in totaal 100.000 bezoekers. Op 16 september gaat het festival van start en 22 september opent ook de Photo Fair. Omdat we dit feestelijke moment graag met jou vieren, geven we 5x2 kaarten weg voor de opening van de fotobeurs.  

Maak hier kans op kaarten.

 
NIEUWS

Let it Grow groeit

Vier maanden geleden lanceerden wij samen met Royal FloraHolland een internationaal innovatieplatform en incubator voor de bloemen- en plantensector: Let it Grow. Via social media werden verhalen gedeeld en ondernemers aangespoord zich aan te melden voor het incubatieprogramma. Op 23 september worden uit meer dan 50 internationale inzendingen de eerste teams geselecteerd. 


Lees meer

 

NIEUWS

Spring House viert eenjarig bestaan

Op donderdag 1 september vierde Spring House met een Open House haar allereerste verjaardag. Wat begon als een gedachtespinsel over een nieuw soort werken is inmiddels uitgegroeid tot een clubhuis met 127 leden, 101 planten, een geweldig restaurant, een wekelijks clubprogramma en ontelbare plannen voor de toekomst.


Lees hier de recap van een druk eerste jaar. 
 
NIEUWS

Foam Talent Call internationaal succes 

Dankzij een sterke online marketing campagne groeide het internationale bereik van de tiende call voor fotografietalent aanzienlijk. Bijna 1500 talenten uit 75 landen stuurden hun portfolio op. De talenten zijn te bewonderen in het Foam Talent Issue en een aantal van hen ook tijdens Unseen.

Lees meer
WERK

Aan de slag voor Diversion

Diversion werkt aan oplossingen voor sociale vraagstukken door dwarsverbanden te creëren in de samenleving. Vanuit deze gedachte ontwikkelden wij hun nieuwe website die eind september live gaat.

Lees meer
NIEUWS

Vandejong op Instagram

Sinds deze week zijn we ook te vinden op Instagram. Op ons account geven we je graag een inkijkje in onze wereld. We delen ons werk, inspiratie en lichten talenten uit waarmee we graag samenwerken. Volg ons op @_Vandejong.


 

IN ONTWIKKELING

• Festival voor Finext

• Campagne voor het Holocaust Museum

• Fondsenwervingscampagne Koninklijk Concertgebouworkest

Contact

+31 20 4622062
info@vandejong.nl

  
Kom langs

Vandejong
Ms. van Riemsdijkweg 42
Amsterdam, 1033 RD
Netherlands

Add us to your address book

Route
Deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je hier af.